Integritetspolicy

Integritetspolicy för GR Tryckreklam

GR Tryckreklama arbetar för att säkerställa att din integritet skyddas vid användning av våra tjänster. Den här policyn fastställer hur dina personuppgifter behandlas och skyddas.

VEM ANSVARAR FÖR DINA PERSONUPPGIFTER?

GR Tryckreklam är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

VAR LAGRAS DINA PERSONUPPGIFTER?

De uppgifter som vi samlar in från dig lagras inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES).

VAD FÖR SLAGS PERSONUPPGIFTER SAMLAR VI IN?

Vi samlar in personuppgifter som du skickar till oss, t.ex. när du gör beställningar, kontaktar vår kundtjänst eller lämnar in e-post information. De personuppgifter som du skickar till oss kan till exempel omfatta kontaktinformation, födelsedatum och betalningsinformation.

HUR ANVÄNDER VI DINA PERSONUPPGIFTER?

Vi kan använda dina personuppgifter för följande ändamål:

  • För att skapa och hantera ditt personliga konto
  • För att bearbeta dina beställningar
  • För att kontakta dig vid eventuella problem med leveransen av dina varor
  • För att besvara dina frågor och informera dig om nya eller ändrade tjänster
  • För att skicka marknadsföringserbjudanden som nyhetsbrev
  • För att göra analyser så att vi kan ge dig relevanta marknadsföringserbjudanden och information
  • För att testa och förbättra våra system som tillhandahåller våra tjänster
  • För att förhindra missbruk eller olämplig användning av våra tjänster
  • För att hantera ditt konto

Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla ovanstående ändamål eller så länge som vi enligt lag är skyldiga att göra detta. Därefter raderas dina personuppgifter.

VILKA ÄR DINA RÄTTIGHETER?

Du har när som helst rätt att begära ut information om de personuppgifter vi har om dig. Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade. Beställer du t.ex trycksaker kan vi inte radera dina uppgifter då det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda skulder.

VEM HAR TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER?

Dina uppgifter kan delas inom GR Tryckreklam. Vi vidarebefordrar, säljer, hyr ut eller byter aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part.

UNDERBITRÄDEN

I de order vi utför till våra kunder förekommer både order- och faktureringsinformation. Denna information kan innehålla personuppgifter och hanteras av underbiträden, till exempel genom serverhosting. Dessa underbiträden finns med namn, organisationsnummer, roll och säte på en lista som uppdateras vid förändringar.